Xarxa social en català, flog.cat
Gent
Grups
Blogs
Piu Piu
Fotos
Campanyes
Descàrregues
Jocs
Viu en català
Fòrum
Xat
Descarregar

Descàrrega directa

Xarxa social de descàrregues (Fase β).

Baixa i puja descàrregues de música, pel·lícules i jocs.

Qui ha enredat en Roger Rabbit?

Qui ha enredat en Roger Rabbit?

Hollywood, 1947. Eddie Valiant, un detectiu d'estar per casa, ha estat contractat per trobar proves que demostrin que Marvin Acme, magnat del negoci dels articles de broma i amo de Toontown, està rond...

filecloudio

Gabrielle

Gabrielle

La Gabrielle és una jove amb Síndrome de Williams. Té una contagiosa alegria de viure i un talent musical excepcional. Des que va conèixer a Martin al centre d'oci on es troben els membres del cor, ha...

filecloudio

Jocs bruts

Jocs bruts

Enmig de la crisi, un pare de família rep un encàrrec ben estrany a la barra d’un bar i el que comença com a joc acaba en deliri violent.

filecloudio

No m'enredis que m'ho crec

No m'enredis que m'ho crec

George, un mentider patològic que ha estat tres anys i mig tancat en una clínica mental, coneix l'Eddie, un estafador que s'acaba de deslliurar d'anar a la presó a canvi de prestar serveis socials. En...

filecloudio

L'intercanvi

L'intercanvi

Los Angeles, 1928. Christine Collins és una mare soltera el fill de la qual desapareix sense deixar rastre. Uns mesos més tard, la policia li comunica que han trobat el nen, però de seguida que el veu...

filecloudio

Li diuen Bodhi

Li diuen Bodhi

Un jove agent del FBI s'introdueix en els ambients del surf com a primer pas per desmantellar una organització delictiva. Així coneix al líder del grup, Bodhi, un home que viu al límit i amb una perso...

filecloudio

Hiroshima

Hiroshima

Hiroshima l'any 1945. Gen és un nen que viu amb la seva família en un temps cruel, on més que viure es sobreviu, on hi ha escassetat d’aliments Procura viure com un nen normal, jugant amb els seus am...

filecloudio

Mira qui parla ara!

Mira qui parla ara!

En Mickey i la Julie ja són grans i parlen amb les seves pròpies veus. Els seus pares, la Mollie i en James, encara estan junts i comparteixen la criança dels seus fills. La Mollie s'ha quedat sense f...

filecloudio

Mary Poppins

+1

Mary Poppins

Corre l'any 1910 i el Sr. Banks és feliç amb la seva vida tranquil·la, rutinària i metòdica, dedicat a la feina del banc i despreocupant-se dels assumptes familiars. Tanmateix, aquest rígid estil de v...

filecloudio

Begin Again

+1

Begin Again

La Greta i en Dave són una parella enamorada, alhora que companys compositors. Arriben a Nova York quan ell signa un acord amb un important segell discogràfic, però la seva recentment adquirida fama a...

filecloudio

De 51 fins 60 de 3367

12345678910337  <>


sgaeriaa Política de continguts i propietat intelectual.
Si treballes per la SGAE i vas en pla Perry Mason, fes clic aquí.
If you work for RIAA, MPAA or some crap like that, please click here

© flog.cat, 2012

20342486 visites

Contacte | Allotjament de webs | Ajuda i suport tècnic | Enllaços | Condicions i privadesa

Ajuda