Xarxa social en català, flog.cat
Gent
Grups
Blogs
Piu Piu
Fotos
Campanyes
Descàrregues
Jocs
Viu en català
Fòrum
Xat
Descarregar

Descàrrega directa

Xarxa social de descàrregues (Fase β).

Baixa i puja descàrregues de música, pel·lícules i jocs.

Mi Sostingut - La constel·lació psoriasi

Mi Sostingut - La constel·lació psoriasi

Últim disc de la banda Riberenca, que combina Pop, Rock, Indi, i psicodèlia. Magistral En el seu bandcamp també podeu escoltar el seu primer disc. https://misostingut.bandcamp.com/

mega

Un món perfecte

Un món perfecte

Butch Haynes i Terry Pugh s'escapen de la presó de Huntsville, prenen un noi, Philip Perry,com a ostatge improvisat i fugen per les carreteres de Texas perseguits pels Rangers. Allò que en principi és...

filecloudio

Mil vegades bona nit

Mil vegades bona nit

La Rebecca és una de les millors fotògrafes de guerra del món. Quan torna a casa seva després de ser ferida greument a Kabul, ha d'enfrontar-se a una tremenda tempesta emocional perquè el seu marit re...

filecloudio

Step Up All In

Step Up All In

El Mob, l'equip de ball més increïble que es recorda, pateix un revés darrere d'un altre a Los Angeles, es dissol i torna a Miami. En Sean, un antic membre del Mob que no es desanima fàcilment, s'assa...

filecloudio

L'abella Maia

L'abella Maia

Quan desapareix la gelea reial, les vespes són les principals sospitoses i les abelles assenyalen la Maia com a còmplice del robatori. Cap de les seves companyes creu en la seva innocència, excepte el...

filecloudio

Tocat

Tocat

En Juvenal, un missioner de la selva brasilera, abandona l'ordre dels franciscans i es trasllada a Los Angeles per treballar en una residència de desintoxicació de drogoaddictes. Quan es descobreix qu...

filecloudio

La finestra indiscreta

La finestra indiscreta

Amb una cama enguixada a causa d’un accident, un reporter gràfic es veu obligat a guardar repòs. Tot i la companyia de la seva atractiva xicota i de la seva infermera, procura vèncer el tedi de la sev...

filecloudio

No es pot guanyar sempre

No es pot guanyar sempre

Turquia, 1922. Mentre l'imperi otomà s'esfondra, aventurers de tot el món, a canvi d'una bona paga, arrisquen les seves vides per protegir a la població de lladres i delinqüent. Dos d'aquests mercenar...

filecloudio

Zulo

Zulo

Miguel, un home corrent, és segrestat sense saber per què. El seu malson comença quan desperta en un zulo i comprova que no es tracta d'un error. Sense cap possibilitat de negociació ni tracte amb els...

filecloudio

L'illa de l'Ós

L'illa de l'Ós

Un valuós tresor nazi es troba amagat en el pol. Un biòleg nord-americà i un antic oficial de la Gestapo s'enfronten per tractar de recuperar-ho.

filecloudio

De 41 fins 50 de 3367

123456789337  <>


sgaeriaa Política de continguts i propietat intelectual.
Si treballes per la SGAE i vas en pla Perry Mason, fes clic aquí.
If you work for RIAA, MPAA or some crap like that, please click here

© flog.cat, 2012

22952017 visites

Contacte | Allotjament de webs | Ajuda i suport tècnic | Enllaços | Condicions i privadesa

Ajuda