Xarxa social en català, flog.cat
Gent
Grups
Blogs
Piu Piu
Fotos
Campanyes
Descàrregues
Jocs
Viu en català
Fòrum
Xat
Descarregar

Descàrrega directa

Xarxa social de descàrregues (Fase β).

Baixa i puja descàrregues de música, pel·lícules i jocs.

Campaneta i la llegenda de la bèstia

Campaneta i la llegenda de la bèstia

La Campaneta i les altres fades protegeixen els animals del bosc, i també una gran criatura mitològica. Els altres animals, però, la veuen com una amenaça.

filecloudio

Els cavallers del Zodíac: La llegenda del Santuari

Els cavallers del Zodíac: La llegenda del Santuari

Quan la maldat s'estén pel món, apareixen els guerrers de l'esperança. Actualment, molts anys després de l'última Guerra Santa, Saori Kido és una noia aclaparada pels seus poders misteriosos. Encara q...

filecloudio

Retorn al passat

Retorn al passat

En Jeff duu una existència inofensiva regentant una petita benzinera de poble enmig del no-res. Ara el seu cognom és Bailey i surt amb una noia com cal. No vol recordar perquè el passat li retorna sen...

filecloudio

Ui, on s'ha ficat, Noè?

Ui, on s'ha ficat, Noè?

És la fi del món. S'acosta un diluvi tan immens i fort com per esborrar la faç de la Terra. Un parell de maldestres Nestrians, animals dels que ningú no ha sentit parlar-ne mai, han aconseguit colar-s...

filecloudio

El primer dia de la resta de la teva vida

El primer dia de la resta de la teva vida

Els cinc dies decisius en la vida d'un matrimoni i els seus tres fills, repartits al llarg de dotze anys. Cadascun dels dies del film correspon a un membre de la família, del matí a la nit. Un fill qu...

filecloudio

Annika Bengtzon - Per a tota la vida

Annika Bengtzon - Per a tota la vida

Quan un policia famós i amb molt bona imatge apareix mort a trets a casa seva, les primeres sospites es dirigeixen cap a la seva dona. A més, el fill petit del matrimoni ha desaparegut. Investigant so...

filecloudio

Dragon Ball Z. La Resurrecció de 'F' [VOSC]

Dragon Ball Z. La Resurrecció de 'F' [VOSC]

Després que Bills, el Déu de la destrucció, decidís no destruir la Terra, es viu una llarga època de pau. Fins que Sorbet i Tagoma, antics membres de l'armada de Freezer, hi arriben per fer reviure el...

filecloudio

Els Mínions

Els Mínions

Els Mínions no saben conservar malvats, per això ara estan sols i deprimits. En Kevin i dos amics surten a buscar unn nou líder i van a parar a la gran trobada de superdolents d'Orlando, on la malvada...

filecloudio

JCVD

JCVD

Jean-Claude Van Damme, a l'edat de 47 anys, és un home en plena crisi. La seva carrera s'ha estancat i només participa en subproductes d'acció directes a vídeo, el pagament d'impostos li està deixant ...

filecloudio

Oprimits - Endavant (2014)

Oprimits - Endavant (2014)

Disc 2014

mega

De 31 fins 40 de 3367

12345678337  <>


sgaeriaa Política de continguts i propietat intelectual.
Si treballes per la SGAE i vas en pla Perry Mason, fes clic aquí.
If you work for RIAA, MPAA or some crap like that, please click here

© flog.cat, 2012

22952751 visites

Contacte | Allotjament de webs | Ajuda i suport tècnic | Enllaços | Condicions i privadesa

Ajuda