Xarxa social en català, flog.cat
Gent
Grups
Blogs
Piu Piu
Fotos
Campanyes
Descàrregues
Jocs
Viu en català
Fòrum
Xat
Descarregar

Descàrrega directa

Xarxa social de descàrregues (Fase β).

Baixa i puja descàrregues de música, pel·lícules i jocs.

Píxels

Píxels

Uns extraterrestres malinterpreten les imatges de les màquines recreatives com una declaració de guerra, i decideixen atacar la Terra, utilitzant aquests jocs com a models per a l'assalt. El president...

filecloudio

Simbad i l'ull del tigre

Simbad i l'ull del tigre

El capità Simbad arriba a la ciutat de Xarak després d'un dels seus viatges amb la intenció de demanar la mà de la princesa Farah. Però les coses no rutllen bé al regne: Zenobia, madrastra de Farah i ...

filecloudio

The Dish, La Lluna en directe [VOSC]

The Dish, La Lluna en directe [VOSC]

Retransmissió de l'arribada de l'home a la Lluna, aquell grandiós esdeveniment per a la humanitat que no hagués pogut ser vist pels milions de persones que es van "enganxar" al televisor mentre Neil A...

filecloudio

Sota una altra bandera

Sota una altra bandera

Una reportera televisiva porto-riquenya intenta demostrar que el F.B.I. és responsable del segrest i assassinat de dos polítics radicals, la fi dels quals era aconseguir vots per al governador en les ...

filecloudio

Màscares

Màscares

Com es passa de la comèdia a la tragèdia, de l'heroi a l'antiheroi? Què succeeix a la vida d'un actor quan deixa d'interpretar un personatge per ficar-se en la pell d'un altre? Màscares es planteja r...

filecloudio

Les noves aventures de la Caputxeta Vermella

Les noves aventures de la Caputxeta Vermella

La Caputxeta Vermella s'està entrenant en una terra molt llunyana amb un misteriós grup secret anomenat Les germanes Hood, quan rep una trucada: els nens Hansel i Gretel han estat segrestats per una m...

filecloudio

Va desafiar la mort

Va desafiar la mort

Anthony Stowe, un detectiu acabat de les forces policials de Nova Orleans i enganxat a l'heroïna, tracta de sortir d'un assumpte brut de drogues en el que dos oficials van ser assassinats, al mateix t...

filecloudio

El protector

El protector

Quan Billy, un policia, i el seu company prenen unes copes en un bar hi ha un tiroteig en què mor el company de Billy. Billy persegueix l'assassí fins al riu, on fuig en una llanxa pel port de Nova Yo...

filecloudio

La professora d'història

La professora d'història

L'Anne Gueguen és una professora d'història d'institut que es preocupa pels problemes dels seus alumnes. Aquest any, com sempre, l'Anne té una classe difícil. Frustrada pel seu materialisme i falta d'...

filecloudio

Annika Bengtzon - Un lloc al sol

Annika Bengtzon - Un lloc al sol

El nou cap de redacció envia Annika Bengtzon a la Costa del Sol per informar sobre un robatori que ha provocat la mort d'una família sueca. Però aviat es veu que no es tracta d'un simple robatori: les...

filecloudio

De 21 fins 30 de 3367

1234567337  <>


sgaeriaa Política de continguts i propietat intelectual.
Si treballes per la SGAE i vas en pla Perry Mason, fes clic aquí.
If you work for RIAA, MPAA or some crap like that, please click here

© flog.cat, 2012

22952235 visites

Contacte | Allotjament de webs | Ajuda i suport tècnic | Enllaços | Condicions i privadesa

Ajuda