Xarxa social en català, flog.cat
Gent
Grups
Blogs
Piu Piu
Fotos
Campanyes
Descàrregues
Jocs
Viu en català
Fòrum
Xat
Descarregar

Descàrrega directa

Xarxa social de descàrregues (Fase β).

Baixa i puja descàrregues de música, pel·lícules i jocs.

Canet Rock

+1

Canet Rock

Documental-reportatge sobre les tradicionals, populars i concorregudes "Dotze Hores de Canet", intitulades l'estiu del 1975 "Dotze hores de música i follia". Aquella convocatòria, celebrada a la ciuta...

filecloudio

Retorn a l'infern

Retorn a l'infern

Història de quatre soldats nord-americans que són a punt d'acabar la seva missió a l'Iraq. Poc després d'assabentar-se que la seva unitat és a punt de tornar a casa, són enviats a una última missió hu...

filecloudio

Els perdedors

Els perdedors

La història ens explica com els agents d'un grup especial són traïts i què faran per buscar venjança i netejar el seu honor, movent-se en un registre més aviat satíric.

filecloudio

Ressaca 3

Ressaca 3

Fa uns quants mesos que l'Alan ha deixat de prendre la medicació i la situació a casa seva és insostenible. El seu pare mor d'un atac de cor i la mare i la germana decideixen que el millor per a ell s...

filecloudio

Un negre amb un saxo

Un negre amb un saxo

Hèctor Barrera, exboxejador i redactor de successos, recorre els intricats passadissos de la prostitució a la ciutat de València. Tothom li adverteix que és arriscat gratar massa endins en un món que ...

filecloudio

Del revés

+2

Del revés

Tothom coneix la ment humana, però ningú no l’ha vist per dins. Joia, Tristesa, Fàstic, Ira, Por, Records; tot és dins del cap de la Rily, que té 11 anys i està força afectada pel canvi de residència....

filecloudio

World of Tomorrow [VOSC]

World of Tomorrow [VOSC]

Tot d'un plegat, la petita Emily, una nena de quatre anys, entra en contacte amb una entitat misteriosa que prové d'un futur molt llunyà. Aquest ésser, que li és estranyament familiar, la durà a fer u...

filecloudio

L'últim dels mohicans

L'últim dels mohicans

A Nord-Amèrica, a mitjan segle XVIII, el fill d'uns colonitzadors blancs es queda orfe i l'adopten uns indis. Quan ja és un home fet es troba amb dues noies blanques que travessen el seu territori per...

filecloudio

Room 8 [VOSC]

Room 8 [VOSC]

En un país sotmès a un règim totalitari, un home és detingut i empresonat sense judici. Comparteix cel·la amb un company de captiveri de tarannà més aviat esquerp, el qual defuig la conversa. Instal·l...

filecloudio

Winx: El secret del regne perdut

Winx: El secret del regne perdut

Fa 16 anys, els mags guerrers més poderosos de la Dimensió Màgica es van sacrificar per lluitar contra el mal absolut. Ara, el destí de tot un regne es troba en mans d'una jove: La Bloom, la fada amb ...

filecloudio

De 11 fins 20 de 3367

123456337  <>


sgaeriaa Política de continguts i propietat intelectual.
Si treballes per la SGAE i vas en pla Perry Mason, fes clic aquí.
If you work for RIAA, MPAA or some crap like that, please click here

© flog.cat, 2012

22951880 visites

Contacte | Allotjament de webs | Ajuda i suport tècnic | Enllaços | Condicions i privadesa

Ajuda